"Kiezen voor dingen die echt belangrijk voor me zijn, 

is kiezen voor mezelf"

“Special Member Community” lidmaatschap Margriet & Co

        

Ik herinner je er graag aan dat je goed bent zoals je bent en ondertussen geef ik je graag wat tips & tricks mee voor onderweg over het leven, over onze gedachten, over hoe belangrijk het is ZELF je leven te kunnen veranderen. Weer regisseur te kunnen worden over je eigen leven.

Je kunt zo af en toe wel een liefdevolle reminder gebruiken of zelfs een kleine trap onder je kont en je wilt niet langer het gevoel hebben dat je het allemaal alleen moet doen. Je wilt het gevoel van SAMEN terug en weet je wat DAT WIL IK OOK.

Ik weet dat jij op zoek bent naar warmte, gezelligheid, een warme en liefdevolle community en ook jij wilt graag meer in verbinding staan met jezelf en anderen, samen een stukje bijdragen aan een liefdevollere wereld en een gelukkig(er) leven!

Ik snap echt waar jij zit, waar jij doorheen kunt gaan en ik doe niets liever dan mensen met en aan elkaar verbinden, jou het gevoel geven dat je niet alleen bent en het niet alleen alleen hoeft te doen, echt niet.

Het is allemaal echt niet zo zwaar als dat het soms voelt en ik wil jou daar graag aan herinneren. Niet alleen jou, maar meer gelijkgestemden zoals jij en ik, samen met elkaar.

Vandaar deze prachtige Special Members Community op Facebook. Doe je mee?

Je kunt jezelf aansluiten als “Special Member Community” lid bij Margriet & Co en dat heeft ECHT enorm veel voordelen. Ik zet ze even op een rijtje:

·         Als “Special Member Community lid” zit je in een besloten VEILIGE Facebook groep met gelijkgestemden, waarin we samen alles respectvol met elkaar kunnen delen en ben je ALTIJD van alles wat er bij Margriet & Co georganiseerd gaat worden, als 1e op de hoogte. 

·        Elke maand trek ik een individuele inspiratiekaart uit telkens een ander kaartendeck voor JOU persoonlijk voor die maand mét uitleg.

·        Wekelijks starten we de week in de groep met een inspiratiekaart vanuit de energie van de hele groep met de intentie voor die week.

·        FB LIVES Q&A, deze FB lives wordt altijd opgeslagen in de groep om eventueel later terug te kijken.

·        1x per maand Meet & Greet ochtend/middag of -avond vooralsnog georganiseerd op de Lange Schaft 34B Houten zodat Special Member Community leden uit de groep ook de verbinding en connectie persoonlijk kunnen maken met mij en met elkaar. Deze dagdelen van 2,5 uur zullen maandelijks van dag en tijd wijzigen en vooraf bekend gemaakt worden in de evenementen in de besloten FB groep zodat iedereen tijdig ingelicht is om eventueel aanwezig te kunnen zijn.    

·        Altijd 10% ledenkorting op ALLES wat er bij Margriet & Co georganiseerd wordt. JA op ALLE vormen van coaching & workshops die aangeboden worden bij Margriet & Co, tijdens het lidmaatschap.

·        Altijd eerste keus op inschrijvingen workshops én neem je iemand mee, die nog niet bekend is met Margriet & Co, krijg JIJ zelfs 25% korting.

·        Uiteraard zal ik jou in deze prachtige BESLOTEN community willen blijven verrassen met spontane video’s, inspirerende teksten, motiverende opdrachten, leuke (weggeef) acties en nog vele extra's.

 

 Voel je nu al een enthousiaste en vette JA en denk je NU al te weten dat je jezelf hiervoor wilt aanmelden?

Stuur mij een mail op : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Dan ontvang je van mij een bericht met alle extra informatie om je lidmaatschap te activeren.

 

Share

LinkedinFacebookTwitter                                                                 Margriet & Co © 2017 — copyright