"Kiezen voor dingen die echt belangrijk voor me zijn, 

is kiezen voor mezelf"

 

Van 15 t/m 20 juni 2020 komt er een lang gekoesterde droom van mij uit en organiseer ik de allereerste

‘BLIJ MET MIJ’ retraite.

Een 6-daagse sabbatical/retraite van maandag 15 juni t/m zaterdag 20 juni 2020 in het mooie Spanje.

Samen met een kleine groep van max. 8 andere prachtige dames, in een onwijs gave villa met privé zwembad in de plaats: Can Carbonell (dichtbij Vidreres) Costa Brava, met aankomst op Luchthaven Gerona (waar je persoonlijk door ons kan worden opgehaald en teruggebracht).


Op een meer dan fantastisch plek, in deze grote villa, samen met mij en nog een kleine groep mooie vrouwen.

Waar ruimte is voor mooie inzichten, helende en liefdevolle gesprekken, zonder oordelen, met de filosofie en volgens de leefwijze van mijn teacher Louise Hay. Waar alles maar dan ook echt alles tot in de puntjes verzorgd is en jij je volledig mag onderdompelen in tijd voor niemand minder dan JEZELF en dit alles gewoon SAMEN met mij als jouw eerlijke, positieve, enthousiaste, inspirerende, trap onder de kont gevende coach/mentor erbij!!

De ‘BLIJ MET MIJ’ retraite van Margriet & Co is voor jou als je het volgende herkent:

- Als delen van je leven niet langer werken en JIJ echt helemaal klaar bent met het saboteren van je eigen leven en beperkende gedachten

- Als je blijft merken, dat je leven zichzelf maar op een negatieve manier blijft herhalen en je bereid bent het 'negatieve' doemdenken te transformeren naar manifesterende en positieve gedachten

- Je jouw innerlijke criticus vol zelfkritiek wilt vervangen door zelf-goedkeuring

- Je er klaar voor bent om gezondere relaties te hebben en aan te trekken

- Je echt een nog mooier leven wilt creëren, waar je jezelf energiek en veilig voelt en helemaal jezelf kunt zijn en waar je meer VREUGDE en VRIJHEID ervaart

Als JIJ op zoek bent en openstaat voor dat ongrijpbare gevoel dat je 'nog meer' uit jouw leven wilt halen, je bewuster wilt leven en dat je zo diep van binnen voelt dat:

 2020 JOUW TRANSFORMERENDE JAAR MAG ZIJN……

Dan…… is deze volledig verzorgde ALL INCLUSIVE retraite in Spanje van 15 t/m 20 juni 2020 echt iets voor jou.

*** ER ZIJN NU NOG 4 PLEKJES BESCHIKBAAR***

Als rode lijn door deze retraite werk ik met het gedachtegoed en nalatenschap van mijn teacher Louise Hay, schrijfster van onder andere het boek ‘Je kunt je leven helen’. Als gecertificeerd coach van haar filosofie leer ik jou werken met haar methodieken en zul je tot inzichten komen, die de vernieuwde manier van denken zal ondersteunen. Dit zorgt voor het vergroten en versterken van jouw innerlijke kracht en aan het einde van deze retraite zul je een hernieuwde waardering en liefde voelen voor jezelf en anderen.

Je zult je empowered en klaar voelen om de overvloed te creëren die jij verdient, op alle gebieden van je leven. Je hebt technieken geleerd om te werken met de geest, het lichaam en de emoties. Je leert te creëren door manifesteren in combinatie met affirmeren en dat allemaal onder de Spaanse zon, in een prachtig omgeving en villa, met andere gelijkgestemde vrouwen.

Je gaat uiteindelijk naar huis gewapend met praktische hulpmiddelen en technieken die je zullen helpen om positiever en liefdevoller in je leven te staan en aan te trekken wat JIJ wilt in het leven.

Jij gaat naar huis met de handvatten om:

- Weer IN CONTROL te zijn over je eigen gedachten en totale zeggenschap te hebben over je eigen leven.

- Negatieve gedachten sneller te herkennen en om te kunnen buigen

- Wrok en oude emoties los te laten

- Makkelijke en toepasbare technieken voor persoonlijke heling op alle gebieden van je leven

- Inzicht hoe je gedachten je realiteit creëren en je leert veranderingen aan te brengen in je oude gedachtepatronen

- De ervaring en een beter begrip van de kracht van zelfliefde

- De technieken toe te passen waardoor je meer aantrekt van wat je wilt in je leven

- In het creatieproces van manifesteren te stappen (en dit niet meer uit handen te geven)

 

Wat we dus vooral NIET gaan doen:

-        * Hele moeilijke en zware geforceerde gesprekken voeren

-        * Wroeten en zoeken naar je problemen uit je jeugd en je verleden

-        * Je verplichten overal aan mee te MOETEN doen (je moet niks)

-        * Coachen van elkaar

-        * Saaie oefeningen en opdrachten

 

Wat we dus vooral WEL gaan doen:

-        * Met elkaar zijn in een veilige omgeving

-        * Het voeren van inspirerende groeps- en individuele gesprekken

-        * Werken met humor, er zal veel worden gelachen (I promise)

-        * Je krijgt direct toepasbare oefeningen

-        * Genieten van alles wat er op ons pad komt

-        * We eten de heerlijkste gerechten met elkaar

-        * Gaan we voor de juiste beleving erop uit, om te zien, horen, voelen en ruiken

-        * LEVEN WE VOLLEDIG IN HET NU!!

 

Klinkt dit nou allemaal al precies als iets waar jij naar op zoek bent, lees dan zeker nog even verder:


***IK HEB NU NOG 4 PLEKJES BESCHIKBAAR***

VOOR DE DUIDELIJKHEID:

Er is geen verplicht programma of groepsactiviteiten waar je aan deel MOET nemen (mag wel, hoeft niet). Je hebt altijd de keuze uit coaching, mediteren, wandelen, strand, zwemmen, creativiteit, lezen, schrijven en vrije momenten.....wat goed voelt voor jou en…….. NIETS MAAR DAN OOK NIETS MOET!! 

Je hoeft niet perse alleen maar de hele tijd 'aan jezelf te werken' of 'mét elkaar te zijn'..... want juist in de stilte en rust, komen de antwoorden en/of gesprekken vanzelf en alleen al die RUST zal wonderen verrichten op jouw ZIJN en zal de levensenergie bij jou laten stromen en in beweging zetten! 

Weet echter wel dat verandering alleen plaats kan vinden, als JIJ ZELF bereid bent het werk ervoor te doen. Dus die verantwoordelijkheid ligt volledig en alleen bij JEZELF!

Geen partner mee? NOPE!
Geen kinderen mee? NOPE!

NEE die gaan niet mee!
Alleen JIJ!
ENORM VEEL RUIMTE EN ME - TIME!!

 

WAT NOG MEER?


Voorafgaand aan de retraite in juni is er een LIVE ontmoeting in mei in Houten met elkaar. Er is een besloten FB groep om elkaar alvast een beetje te leren kennen. Daar deel ik al wat inspirerende video's, foto's en inspiratie om warm te lopen voor wat er allemaal nog komen gaat.

Ook wil ik na deze reis met je in contact blijven om je energie te bewaken en zorg te blijven dragen dat hetgeen je daar ontvangen en meegenomen hebt naar huis, langer bij je mag blijven doorwerken als je eenmaal weer thuis bent.

Vandaar ook nog een LIVE dag met elkaar in Houten als we weer thuis zijn en de besloten FB groep blijft ook bij thuiskomst actief. Dit omdat ik ontzettend hou van verbinden en graag de liefdevolle lijntjes van nazorg uitzet voor jou en de anderen uit de kleinschalige groep.

Dit zou echt een ultiem cadeau zijn aan jezelf met dagen van persoonlijke innerlijke groei, ontwikkeling en om eens lekker ZELF helemaal tot rust komen en voor niemand anders te hoeven zorgen. JIJ wordt namelijk tot in de puntjes verzorgd, het gaat allemaal om jou.

Voor de innerlijke mens hebben we mijn lieve vriendin Homemade Heidy bij ons (waar ik zo niet normaal onwijs blij mee ben) en zij gaat ervoor zorgen dat je niks maar dan ook niks tekort komt. Het is ALL INCLUSIVE en wij zijn er na maanden voorbereiden en regelen echt helemaal klaar voor. Is dit dan zo'n YOGA/DETOX week met alleen maar vegetarische gerechten?......EH NEE! Ken je mij en Heidy een beetje dan weet je dat dit een week is van echt op alle manieren lief voor jezelf zijn en daar hoort ook gewoon onwijs lekker en gezellig met elkaar eten bij.

Klinkt dat nu al als iets waar je naar zou kunnen uitkijken, past dit bij jou? Heb je er al eerder aan gedacht om iets voor jezelf te gaan ondernemen? Ben je wel toe aan iets nieuws en anders dan anders, lekker ondernemend en out of the box? Is het zinnetje 'nvesteren in mijzelf' al een paar keer voorbij gekomen en lukt het je nu nog steeds niet eens om een lekker dagje voor jezelf naar bijvoorbeeld de sauna in te plannen óf om EINDELIJK dat ene boek eens te lezen wat al zo lang op je ligt te wachten? Nou dan is dit misschien echt iets wat je JUIST nu nodig hebt. Iets om naar uit te kijken en waar je echt zo alleen aan jezelf mag denken en wie weet wat je er allemaal aan mooie nieuwe verbintenissen aan overhoudt met gelijkgestemden.

Ik heb het allemaal al helemaal voor mij gezien, het staat al langer (lees ruim 2 jaar) op mijn netvlies gebrand. Ik ben het gaan creëren en manifesteren de afgelopen jaren en heb met een big smile en vol vertrouwen eerst de villa geboekt vanuit de START BEFORE YOU'RE READY mindset en het creatieproces van manifesteren.


Ik neem je even mee naar hoe ik het voor mij zie: een gezellig samenzijn met alleen maar andere prachtige unieke vrouwen aan een grote tafel en rand van het zwembad met mooie gesprekken, lekker eten, drinken en veel lachen. Zachte fijne muziek, wandelen, meditatie (in stilte bij zonsopkomst en/of zonsondergang), dans en bij de juiste temperatuur zwemmen in het maanlicht *zucht*, wandelen aan het strand, het samen bezoeken van de inspirerende dichtbij gelegen Spaanse dorpjes en dat allemaal met een zonnetje op ons bolletje en een lekker briesje, voel je dit al?

Hoe zou jou dat lijken? Een 6-daagse (innerlijke reis), naar een prachtig mooie villa met privé zwembad op een fantastische plek. Een coach programma vanuit het gedachtegoed van mijn teacher Louise Hay, waar je wel of niet aan deel kunt nemen individueel of samen, met mij als je privé coach elke dag om je heen, waar je (op gezette tijden) ALLES aan mij mag vragen.

Hoe voelt dát als je dit nu leest? Prikkelt er iets bij die gedachte en zou jij met mij mee naar Spanje willen gaan? Zou jij mij vertrouwen op deze bijzondere innerlijke reis en zie jij jezelf als een onderdeel van deze groep met gelijkgestemde vrouwen om samen iets magisch moois neer te gaan zetten? Dat er daadwerkelijk meer voelbare ruimte en JOY in je leven mag komen en dat je huiswaarts mag keren met hernieuwde energie, vol mooie inzichten en wellicht een levens veranderende blik op het leven.

En die JOY, tja iedereen die mij kent, weet dat dit wel goed zit! We gaan er echt een plezier trip van maken, zo eentje waarvan je bij thuiskomst de foto’s ziet en nog kan na gloeien als je daar aan terug denkt. We gaan samen nieuwe herinneringen maken, ik zeg het je, ik heb er zo niet normaal veel zin in, dat het mij niet snel genoeg juni kan zijn!

DUS……..

JE HEBT NU NOG PRECIES TWEE WEKEN, dan gaat de EARLY BIRD prijs, die echt alleen geldt vanaf NU tot en met zondag 1 maart 2020 van € 997,00 (ex. BTW) is, omhoog naar € 1197,00 (ex. BTW). Dit is exclusief je vliegticket en ik zeg het je, hoe vroeger je boekt hoe goedkoper het ticket (en tickets beginnen nu ergens vanaf €150,00). 

Ik heb uiteraard alles al uitgezocht over vliegtijden en ticket prijzen, dit kan ik je precies laten weten zodra wij elkaar gesproken hebben en wij samen zijn overeengekomen dat jij meegaat op de 

* BLIJ MET MIJ RETRAITE *


Is er een betalingsregeling mogelijk?

Jazeker!
Dit zijn tijdens de EARLY BIRD weken, 3 termijnen van €350,00 (ex BTW).
Vanaf maandag 2 maart 2020 gaat de prijs omhoog en kan het alleen nog in 3 termijnen van € 415,00 (ex. BTW).

De eerste termijn voldoe je direct bij akkoord als aanbetaling. Voor de resterende 2 maanden, ontvang je nog twee facturen en die dien je te voldoen in de maanden april en mei 2020.


Klinkt dit allemaal als echt iets wat je niet wilt missen, heb je nog vragen en/of wil je er GRAAG nog meer over weten? Je mag mij een mail sturen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en/of een app-berichtje sturen als dat fijner voelt op: 06 - 108 102 89. We kunnen altijd een afspraak maken om even met elkaar te bellen. Ik beantwoord al je vragen met liefde.

Leuk! Ik hoor of lees je graag.

 

WIE BEN IK, WAT LEEF IK EN WAT KAN IK VOOR JOU BETEKENEN:

Mijn naam is Margriet Laus - Agterberg, ik ben jouw eerlijke, enthousiaste, positieve, inspirerende, trap onder de kont gevende Affirmatie-, Inspiratie-, Motivatie- én Levens Mentor. Ik ben verliefd op het leven en hou enorm van een vroege ochtendwandeling met een prachtige zonsopkomst. Ik laat mij inspireren door de levenslessen en inspiratie van de natuur. Ben gek op mensen met elkaar verbinden en het bouwen aan een hechte, liefdevolle en authentieke community.

Je kunt mij vrijwel dagelijks actief zien zijn op de socials en ik adem, leef, teach en ben een gecertificeerde coach van de Louise Hay filosofie. Ik ben 46 lentes jong, vertrouw volledig op mijn intuïtie, getrouwd met de liefste en moeder van twee prachtige jongens (mijn spiegels) van 19 en 10 jaar en heb een (net zo prachtige) bonus cadeauzoon van 22 jaar. Klanten die met mij werken en gewerkt hebben, noemen mij de Nederlandse "Louise Hay" en dat is voor mij toch wel het grootste compliment wat ik kan krijgen.

 

Ik help jou wanneer je bent vastgelopen in je leven, weer kapitein te worden op je eigen schip, omdat ik geloof dat gedachtekracht de grootste kracht is van de natuur. Omdat jij recht hebt op het allerbeste in dit leven en omdat je niets minder verdient dan dat. Ik geloof dat iedereen de liefdevolle kracht in zichzelf heeft om een dankbaar en gelukkig leven te kunnen leven.

Mijn droom is dat meer mensen durven te leven vanuit hun hart. Hierdoor kunnen zij de zachte en liefdevolle kanten in henzelf en anderen opzoeken, raken en laten helen. Hierdoor ontstaan mooie verbintenissen en verbindingen. Ik zou willen dat men bewuster in het NU gaat leven door meer liefde aan zichzelf en anderen te geven en dat men weer regisseur wordt over zijn eigen denken en leven. Dit zou ieders leven op een positieve manier doen veranderen, waardoor het hele zelfbeeld en het denken zal transformeren en men echt gelukkig(er) mag en kan leven.

Share

LinkedinFacebookTwitter                                                                 Margriet & Co © 2017 — copyright