Regelmatig stuur ik een Walk Your Talk Nieuwsbrief met Tips & Inspiratie voor een gelukkig(er) leven en waar je jezelf voor kunt inschrijven. Zo blijf je op de hoogte van alle inspiratie en activiteiten van Margriet & Co. Wil jij die ook ontvangen?

 KLIK HIER 

 

"Oplossingen worden ontdekt, niet bedacht"

 

Hoe gaan we dat doen:

We werken samen toe naar een manier van denken, waarmee je leert met meer liefde en waardering naar jezelf en naar je omstandigheden te kijken met als doel jou weer de kapitein op je eigen schip (je leven) te laten zijn. Door jou te leren van jezelf te houden zul je ontdekken hoe onvoorstelbaar je bent. 

Ik help je op weg om zelf leiding te nemen en blokkades en weerstanden uit de weg te ruimen. Hierdoor groeit je zelfvertrouwen, je zelfrespect en vooral je eigenwaarde. Dit betekent niet dat je nooit meer problemen zult hebben, maar het verschil is de nieuwe manier waarop je op een probleem zult reageren.

Voor individuele sessies leert de praktijkervaring dat wij niet allemaal hetzelfde zijn, waar de een makkelijk praat en zich al snel thuis kan voelen zittend in een stoel, zal de ander zich makkelijker openen en tot inzichten komen met een walk & talk, bijvoorbeeld in het bos of langs het strand. Voel je vrij dit aan te geven, want ook dat is mogelijk.

Er worden naast individuele coachingstrajecten ook regelmatig workshops en andere evenementen georganiseerd, waarin diverse thema’s aan bod zullen komen. Meer informatie over de data voor de workshops en/of groepen kun je terugvinden in de "Agenda" op deze website of in de aangemaakte evenementen op de Facebook pagina van Margriet & Co 

 

 

 

Share

LinkedinFacebookTwitter                                                                 Margriet & Co © 2017 — copyright