"We make a living by what we get, 

but we make a life by what we give

 

Margriet Laus - Agterberg


Mijn naam is Margriet Laus - Agterberg, ik ben jouw eerlijke, enthousiaste, positieve, inspirerende, trap onder de kont gevende Affirmatie-, Inspiratie-, Motivatie- én Levens Mentor.


Ik ben oprecht verliefd op het leven. I walk my talk en hou enorm van wandelen in de natuur, zonsopkomsten, mensen met elkaar verbinden en het bouwen aan een community.

Ik ben gek op het inspireren en motiveren van anderen en ik adem, leef, teach en ben een gecertificeerde coach van de Louise Hay filosofie.

Ik ben 48 lentes jong, getrouwd en moeder van twee prachtige jongens (mijn spiegels) van 21 en 12 jaar en heb een (net zo prachtige) bonus cadeauzoon van 24 jaar. 

Klanten die met mij werken en gewerkt hebben, noemen mij de Nederlandse "Louise Hay" en dat is voor mij toch wel het grootste compliment wat ik kan krijgen.

 

 Mijn droom is dat meer mensen durven te leven vanuit hun hart. Hierdoor kunnen zij de zachte en liefdevolle kanten in henzelf en anderen opzoeken, raken en laten helen. Hierdoor ontstaan mooie verbintenissen en verbindingen. Ik zou willen dat men bewuster in het NU gaat leven door meer liefde aan zichzelf en anderen te geven en dat men weer regisseur wordt over zijn eigen denken en leven. Dit zou ieders leven op een positieve manier doen veranderen, waardoor het hele zelfbeeld en het denken zal transformeren en men echt gelukkig(er) mag en kan leven.


Ik help jou wanneer je bent vastgelopen in je leven, omdat ik geloof dat gedachtekracht de grootste kracht is van de natuur. Omdat jij recht hebt op het allerbeste in dit leven en omdat je niets minder verdient dan dat. Ik geloof dat iedereen de liefdevolle kracht in zichzelf heeft om een dankbaar en gelukkig leven te kunnen leven.

 

 Verder ben ik een open persoonlijkheid, eerlijk en oprecht "what you see is what you get" en ik ben een sterke voorstander voor openheid, transparantheid en puurheid. Liefdevol en met wederzijds respect in het leven staan, dat staat bij mij voorop.

Ik heb de opleiding gevolgd tot Coach Vernieuwend Denken & Science of Mind. Ik ben dan ook een gecertificeerde erkende cursusleider én coach van de Louise Hay filosofie (zie http://cursusleiderslouisehay.nl/cursusleiders/)

Verder heb ik mij gespecialiseerd in het groeps- en individuele coachen op het gebied van relaties, pubers, burn-out, stress, weerstanden herkennen en doorbreken, de RET (de Rationele Emotieve Therapie), de Rogeriaanse therapie (het focussen) en "The Work" van Byron Katie"

Mijn missie in dit leven is door middel van het geven en delen van affirmeren, inspiratie, coaching, inzichten, rust, warmte, positiviteit en liefde weer kleur te geven aan een ieders leven.

Hobby's: wandelen, reizen, schrijven, lekker lunchen en/of uit eten, sauna, kleuren van mandala's, moodboards- visionboards maken en lezen!

 

Share

LinkedinFacebookTwitter                                                                 Margriet & Co © 2017 — copyright