"We make a living by what we get, 

but we make a life by what we give

 

Margriet Laus - Agterberg

Mijn naam is Margriet Laus - Agterberg, 46 lentes jong, getrouwd, moeder van twee prachtige zoons (mijn spiegels) van 19 en 10 jaar en heb ik een (net zo prachtige) bonus- cadeauzoon van 21 jaar en ons gezin is gek op onze twee bijzondere mopshondjes, beide op hun eigen manier heel uniek.

Ik ben jouw eerlijke, enthousiaste, positieve, inspirerende, trap onder de kont gevende Affirmatie-, Inspiratie-, Motivatie- en Levens Coach. Ik hou enorm van mensen met elkaar verbinden en het bouwen aan een community. Ik ben een open persoonlijkheid, eerlijk en oprecht "what you see is what you get" en ik ben een sterke voorstander voor openheid, transparantheid en puurheid. Liefdevol en met wederzijds respect in het leven staan, dat staat bij mij voorop.

Ik heb de opleiding gevolgd tot Coach Vernieuwend Denken & Science of Mind. Ik ben dan ook een gecertificeerde erkende cursusleider én coach van de Louise Hay filosofie (zie http://cursusleiderslouisehay.nl/cursusleiders/)

Verder heb ik mij gespecialiseerd in het groeps- en individuele coachen op het gebied van relaties, pubers, burn-out, stress, weerstanden herkennen en doorbreken, de RET (de Rationele Emotieve Therapie), de Rogeriaanse therapie (het focussen) en "The Work" van Byron Katie"

Mijn missie in dit leven is door middel van het geven en delen van affirmeren, inspiratie, coaching, inzichten, rust, warmte, positiviteit en liefde weer kleur te geven aan een ieders leven.

Hobby's: wandelen, schrijven, actief zijn op social media, kleuren van mandala's, moodboards- visionboards maken, lezen en reizen

 

Mijn droom is dat meer mensen durven te leven vanuit hun hart. Hierdoor kunnen zij de zachte en liefdevolle kanten in henzelf en anderen opzoeken, raken en laten helen. Hierdoor ontstaan mooie verbintenissen en verbindingen. Ik zou willen dat men bewuster in het NU gaat leven door meer liefde aan zichzelf en anderen te geven en dat men weer regisseur wordt over zijn eigen denken en leven. Dit zou ieders leven op een positieve manier doen veranderen, waardoor het hele zelfbeeld en het denken zal transformeren en men echt gelukkig(er) mag en kan leven.

Ik help jou wanneer je bent vastgelopen in je leven, omdat ik geloof dat gedachtekracht de grootste kracht is van de natuur. Omdat jij recht hebt op het allerbeste in dit leven en omdat je niets minder verdient dan dat. Ik geloof dat iedereen de liefdevolle kracht in zichzelf heeft om een dankbaar en gelukkig leven te kunnen leven.

 

Share

LinkedinFacebookTwitter                                                                 Margriet & Co © 2017 — copyright