"Hoe slecht we ook over onszelf denken, we zijn daar beslist niet alleen in, samen zijn we sterk"

 

NIEUW VANAF APRIL 2022!! 

Je kunt lid worden van de Walk Your Talk Club

Het Walk Your Talk Membership is een GAAF & NIEUW concept voor een ieder die op dagelijkse basis wel wat meer positiviteit, inspiratie en motivatie kan gebruiken.

Het Walk Your Talk Membership is een maandelijks abonnement. Na aanmelding en betaling krijg je direct toegang tot de besloten Walk Your Talk Community Club op Telegram. Je kunt hier meer over vinden en/of jezelf aanmelden onder het kopje: Early Bird Walk Your Talk Membership op deze pagina.

Het Walk Your Talk Membership is exclusief 21% BTW en maandelijks opzegbaar. Je kunt dit heel makkelijk doen via de annuleer knop op je geabonneerde Petje.af account.

 

Een GAAF & NIEUW concept!

 

Met het Walk Your Talk Membership krijg je direct toegang tot de BESLOTEN Walk Your Talk Community Club in Telegram.

 

Met daarin onder andere:

 

* 2x per maand live coaching van Margriet Laus via Zoom met Hotseat sessies en Q&A sessies. Deze Zoom sessies zullen worden opgenomen en de link zal gedeeld worden in de besloten Walk Your Talk Telegram Club.

 

* 1x per maand een dagdeel LIVE samenzijn met gelijkgestemden uit het Membership om elkaar LIVE te ontmoeten, te verbinden en eventueel mee samen te werken. Dit zal altijd georganiseerd worden op een plek in het midden van Nederland

 

* Dagelijkse Inspiratie & Motivatie zoals dat eerder via Margriet & Co gedeeld werd op social media, maar dan nu in de besloten Walk Your Talk Community Club op Telegram 

  Hierbij kun je denken aan:

- Dagelijkse inspirerende en motiverende (voice-) berichten en video's

- Kaartjes, berichten en zonsopkomsten met tekst ter inspiratie

- Positieve Affirmaties

- Extra "secret" podcast afleveringen met meer verdieping speciaal en alleen 

   voor Walk Your Talk Members

- Live streaming

- Opgenomen en LIVE Meditaties

- Coaching volgens de Louise Hay filosofie "Je kunt je eigen leven helen" waar Margriet praktiserend mentor van is.

- PRE-SALE! Voor ALLES wat er nog gelanceerd gaat worden krijgen Members ALTIJD de eerste keus en natuurlijk een mooie korting.

 

Kortom een Besloten Membership, waar een ieder zich bij kan aansluiten om zich te omringen met een positieve energie. Waar je helemaal jezelf mag en kunt zijn en jij je gezien en gehoord zal voelen. 

 

***Dit is voor jou als je mij graag volgde op de socials waar ik de afgelopen 10 jaar met veel plezier en overgave allerlei content deelde en waar een prachtig community van mensen is ontstaan.

 

***Dit is voor jou als je graag door mij gecoacht wil worden en op dagelijkse basis inspiratie naar je toe wilt laten stromen.

 

***Dit is ook voor jou als je aangaat (net als Margriet) van LIVE dagen en een samenzijn met andere gelijkgestemden.

Als je letterlijk en figuurlijk in beweging wilt zijn, maar vooral wilt blijven.

 

Meld je NU aan voor de EARLY BIRD prijs van €22,00 per maand (exclusief BTW), door jezelf op de wachtlijst te plaatsen en een mail te sturen aan:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Meer lezen hierover ga naar: https://petje.af/walkyourtalk

 

 

 

Share

LinkedinFacebookTwitter                                                                 Margriet & Co © 2017 — copyright